Levin maailman cup käynnistää naisten alppihiihtokauden – Lifa Air terveysturvallisuuden kumppanina

Levi avaa jälleen naisten pujottelun maailmancupin 19.-20.11.2022. Maailman parhaat alppihiihtäjät nähdään Levi Black -rinteessä, joka toimii kisahurmoksen keskipisteenä. Lifa Air toimii kisojen terveysturvallisuuskumppanina.

Kisojen tapahtumajohtaja Satu Pesonen kertoo, että kisaorganisaatiolle vastuullisuus on tärkeä arvo.

”Haluamme toimia vastuullisesti ja arktinen ympäristö on Levillä kaikkein tärkein voimavara ja luonnon vaaliminen on suurimpia arvoja. Samoin suosimme paikallisuutta, joka näkyy esimerkiksi siinä, että ruoka on lähiruokaa. Haluamme myös toimia kansainvälisessä tapahtumassa terveysturvallisuuden näkökulmasta vastuullisesti. Siksi olemmekin hyvin tyytyväisiä, että kotimainen kumppanimme Lifa Air tarjoaa meille välineet turvalliseen ilmahygieniaan.”

”On upeaa olla kisoissa mukana turvaamassa niin urheilijoiden ja toimitsijoiden kuin katsojien terveysturvallisuutta. Joka puolella kisa-aluetta sisätiloissa ja kokoontumispaikoissa on meidän tehokkaita ilmanpuhdistimiamme. Niitä on käytössä myös vip-tiloissa ja kilpailutoimistossa, joissa väkeä liikkuu koko ajan. Lisäksi hengityssuojaimia on kattavasti tarjolla kaikille kisa-alueella ja majoitustiloissa”, kertoo myyntijohtaja Juha Tamminen Lifa Airilta.

”Sisätiloissa, joissa etäisyyden pitäminen ei ole mahdollista, on olennaista huolehtia hyvästä ilmahygieniasta. Ilmanpuhdistimet puhdistavat jatkuvasti ilmaa, jolloin ilman partikkelipitoisuus laskee ja tartuntariski pienenee olennaisesti. Esimerkiksi puhuttaessa tai yskiessä ilmaan leviää aerosoleja eli pieniä hiukkasia, jotka voivat pysyä ilmassa jopa tunteja. Näin ilmateitse myös mahdolliset virukset leviävät. Tästä syystä ilman jatkuva puhdistaminen on oleellista. Lisäksi hengityssuojaimilla ehkäistään sitä, ettei yksittäinen henkilö levittäisi viruksia”, jatkaa Tamminen.

www.lifa-air.com

Edellinen
Edellinen

Kierrätetty lumi on Levin maailmancupin pelastus – investoinnit lumen säilöntään miljoonaluokkaa

Seuraava
Seuraava

Pääsihteerin tervehdys